Khamis, 29 Oktober 2015

Jom ke Instagram @Click.Buy.Go

Assalamualaikum semuaaa.. 

Mohon maaf ler sebab menyepi lama sangat tak update dekat sini T__T

Jom ramai-ramai like IG CBG. Banyak stok baru dah update di sana.

Jumpat di sana ye. Don't Forget to Say Hi!


:)

Isnin, 17 Ogos 2015

Bawal In The House :: BAWAL CREPE

Assalamualaikum, Salam Jumaat, Salam Penghulu segala hari :)

Kepada penggemar bawal, don't worry, CBG juga menyediakan pilihan bawal crepe yang sangat 'in' sekarang ini kepada anda. 

Menggunakan material yang sejuk, tidak jarang, mudah terbentuk dan tak perlu iron (yeya!).

- Black and White -

Senang boleh matching dengan mana-mana warna, atau gaya. Baju kurung, t-shirt, blaus, SEMUA boleh. Tadahal :)






Harga: RM15 (excluding postage)

******************************************************************************************
Buy 2pcs and above, FREE postage! :)

untuk tempahan / pembelian / pertanyaan = click.buy.go@gmail.com

Whatsapp / Telegram / SMS ONLY = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!


#jangan lupa follow kami di ig @click.buy.go

Ahad, 16 Ogos 2015

BLAUS ::: More Design from CHIFFON MATERIAL

Assalamualaikum semuaaa...

#CBG - More blaus in the house y'all.

Kali ini ada dua jenis blaus

1. Jenis yang design boleh pakai depan ke belakang, mana-mana pun boleh. Kalau nak kan yang button tu di depan boleh, nak letak di belakang pun boleh. 

Two looks in 1 Blaus. So Jimatt..  :)




2. Patch Blaus. Menggabungkan 3 warna. Senang boleh matching dengan mana-mana warna tudung. Hari nie tudung lain, esok tudung lain, lusa tudung lain. 

It's goona look different! Trust me! :)





Harga: RM49.90 (exclude postage)
Material: Koshibo
_______________________________________________________

Buy 2pcs and above, FREE postage! :)

untuk tempahan / pembelian / pertanyaan = click.buy.go@gmail.com

Whatsapp ONLY = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!


#jangan lupa follow kami di ig @click.buy.go

Jumaat, 14 Ogos 2015

Instant Shawl:: QALEESYA

Assalamualaikum : ) : )

Instant Shawl! Instant Shawl! Instant Shawl! Instant Shawl! Instant Shawl!

Ya, seperti yang di tunggu-tunggu, Instant Shawl terbaru dari CBG. Kali ini di datangkan #InstantShawl yang diberi sentuhan kemasan bunga tampal pada hujung tudung untuk memberikan efek eksklusif pada harga mampu milik.

Material yang sangat mudah di gayakan, ringan dan terbentuk.

#InstantShawl
#MudahCepatLawa






Warna lain yang available   





Harga: RM49 (exclude postage)
Material: Chiffon
_______________________________________________________

Buy 2pcs and above, FREE postage! :)

untuk tempahan / pembelian / pertanyaan = click.buy.go@gmail.com

Whatsapp ONLY = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!


#jangan lupa follow kami di ig @click.buy.go


Rabu, 12 Ogos 2015

BLAUS :: LIGHT CHIFFON MATERIAL

Assalamualaikum semuaaa...

CBG kembali bersiaran :)

Lama nau cutiii.. hehehe.. diam-diam ubi berisi katanya. Insyaallah. 

Ok, untuk edisi terbaru ini, CBG bawakan kepada anda semua pilihan blaus yang terbaru. Masih panas di pasaran.

Berikut adalah detail blaus:

Material: CHIFFON
Saiz: FREE SIZE (BOLEH MUAT S-L)
Harga: RM59 (exclude postage)

(A)                                                              (B)

(C)                                                              (D)

(E)                                                              (F)


Buy 2pcs and above, FREE postage! :)

untuk tempahan / pembelian / pertanyaan = click.buy.go@gmail.com

Whatsapp / Telegram / SMS ONLY = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!


#jangan lupa follow kami di ig @click.buy.go


Jumaat, 31 Julai 2015

Lamanya Cutiiii :: Hola semuaaa..

Assalamualaikum semuaaaa...

Masih ada yang mabuk lemang kewww? Hehe..

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN SEMUA.

Terima kasih kerana menyokong CBG, semoga sokongan anda terus berterusan buat kami.

We promise to always improve our services and bring more item that can suits to all. 

Insyaallah.

We're will be back on Monday (03/10/2015).

Stay tune for more #InstantShawl #CepatMudahLawa #Murah #CBGbackOnBusiness.

________________________________


Failure is not PERMANENT. Teruskan usaha :)


Jumaat, 10 Julai 2015

PENGUMUMAN :: Click Buy Go -- CUTI -- :)

Assalamualaikum Semuaaa...

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Alhamdulillah..

Terima kasih banyak di atas sokongan semua kawan-kawan, pelanggan, kedai sebelah, kedai depan, dan juga semua yang singgah sambil-sambil tengok-tengok barang, ada yang WA untuk tanya tudung, ada yang beli, ada yang tak jadi beli, ada yang beli satu, ada yang beli 5, ada yang beli tiap-tiap kali ada design baru.

Semuanya lah. 

TERIMA KASIH BANYAK

Untuk anda. Pembeli Online dan Offline.

Anda semua memang awesome!!


Sempena cuti Hari Raya Aidilfitri ini CBG akan mula bercuti dari:

10.07.2015

hingga

31.07.2015


:)


We will be back with more products and more tudungsssss of coz.

Terima kasih sekali lagi. Semoga sokongan dari anda semua akan berterusan hingga di masa-masa akan datang. 

Amin.

Stay safe everyone.