Rabu, 1 Julai 2015

Instant 2 Muka - Printed (Materials High Cotton) - 2PCS LEFT!

Assalamualaikum semua.

14 Ramadhan dah. Sekejap je kan. :)


*******************************************

Alhamdulillah sambutan sangat baik. Ramai yang puas hati dengan design yang kami bawa sebelum ini. Kini hanya tinggal 2 HELAI sahaja lagi.

Cepat, sapa cepat dia dapat :)

#Kain sangat sejuk
#Terletak bila di pakai
#boleh adjust nak labuh
#Sangat selesa


Harga = RM50 each (exclude postage)

Buy 2pcs and above, FREE postage! :)

untuk tempahan / pembelian / pertanyaan = click.buy.go@gmail.com

Whatsapp ONLY = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!


#jangan lupa follow kami di ig @click.buy.go


Selasa, 30 Jun 2015

Instant 2 Muka - Printed (Materials High Cotton)

Assalamualaikum semuaaaaaa... :)

Macam mana puasa? Sekejap je dah masuk fasa ke dua bulan ramadhan. 10 hari di tengah-tengah ini. Macih pecut ke? atau dah letih?

Keep on moving ok. Anggaplah seperti ini ramadhan yang terakhir kita. Ibadah sungguh-sungguh. Semoga dapat menjadi bekal di sana kelak :)


****************************************


Alhamdulillah, back tu business, instant 2 muka printed almost sold out. Hanya ada 2 helai sahaja lagi. Cepat-cepat WA 012-5867281 untuk booking :)

Ramai yang puas hati sangat dengan jenis kain kali ini. High Gred Cotton. Sejuk dan terletak je pakai.

Ini kami tunjukkan close up kain untuk tatapan semua.

Jangan ragu-ragu ok. 


Jangan lupa follow kami di ig:click.buy.go

:)