Selasa, 2 Jun 2015

Instant Shawl : PLAIN (*RESTOCK)

     Assalamualaikum semuaaaaa :)       

Sekejap je dah masuk bulan Jun. Macam mana progress azam tahun baru hari tu? dah sampai separuh jalan tak? ataupun belum start lagi? ehhehe..

Tak per... pelan-pelan ye dak? as long as enjoy ourlife and don't bother others people life :)

Ok, jom tengok warna terbaru untuk instant plain basic.

Untuk material kali ini masih lagi CBG gunakan chiffon, tetapi chiffon ini lebih tebal dan senang di bentuk. Ada setengah chiffon jenis yang lembut and 'lembik' bila pakai susah nak bentuk kan? ya, we know that feeling kena hembus and tiup muncung :)

Kain yang tebal ini sangat flowwy bila di pakai. Senang di bentuk. Tak jarang. Ramai dah yang repeat order. Ini warna je warna yang available sekarang.


RM35 each

________________________________________________________________

untuk tempahan / pembelian / pertanyaan = click.buy.go@gmail.com

Whatsapp ONLY = 012-5867281

TERIMA KASIH IN ADVANCE!


#jangan lupa follow kami di ig @click.buy.go