Sabtu, 2 Mei 2015

Pengumuman :: CBG's LABELS

Assalamualaikum semuaaa.... :)

Sambil-sambil layan whatsaap order sempena BIG SALE, meh la nak share skit our progress.

Alhamdulillah, selepas hampir 5 bulan menjual tudung (and a few more product coming - insyaallah), CBG sedang dalam process untuk mengemaskan lagi our branding and packing.

Yes, we're getting serious in this business (please doakan). Banyak feedback yang kami terima, cadangan penambahkan bagi memastikan kualiti barang dan perkhidmatan dapat di tingkatkan dengan lebih baik. Insyaallah.

Good product come with good services. kan? :)

Our first batch 100 labels already print out. Mungkin ada yang dah perasan pada entry BIG SALE hari tu dah ada a few picture dah ada gambar label nie.

We're soooo excited.




Terima kasih di atas sokongan semua yang tak putus-putus doakan dan juga dengan membeli our produk lepas tu rekemenkan pulak dekat kawan-kawan.

Alhamdulillah. Syukur kepada yang Maha Mencipta.

Happy Long Holiday Semua.

Jaga diri, berhati-hati di jalan raya.

:)

Rabu, 29 April 2015

BIG SALE : Round 1

Assalamualaikum semuaaa...

Hari yang di nantikan telah pun tiba.. Yeayy!!.

CBG akan mengadakan BIG SALE sempena bulan kelahiran our owner. Happy Birthday Bos!!.. Hehe. 

BIG SALE ini bukan sahaja akan memberikan potongan harga istimewa terhadap semua jenis shawl, tetapi juga PROMOSI BUY 2pcs FREE POSTAGE is still ON!!

Want to know what moreeeeee?????

Setiap pembelian bernilai RM100 in single resit, akan menerima 
HADIAH ISTIMEWA.

Yeayyyy!!

Stok sangat lah terhad. Siapa cepat dia dapat. No booking allowed.

As usual please contact 012-5867281 (whatsapp ONLY) for detail or click.buy.go@gmail.com

Hurry Up!




*Warna yang di pakai oleh model telah sold out. Hanya untuk gambarkan jenis glitter kain pada material jenis ini. Ala Neelofa, material glitter.


Okay, ROUND 1 is ready everyone.

Jangan lupa, dengan setiap pembelian, anda bukan dapat satu, atau dua, tetapi TIGA BONUS tambahan::

1. Harga diskaun gila-gila

2. Buy 2 pcs FREE POSTAGE!

3. Beli RM100 dalam satu resit akan mendapat FREE GIFT.

Free postage + Free Gift = Click Buy Go

please contact 012-5867281 (whatsapp ONLY) for detail or click.buy.go@gmail.com

Thanks.