Khamis, 9 April 2015

Instant Shawl : PLAIN (Never Get Bored With PLAIN!)

Assalamualaikum semuaaa...

Yeahh.. CBG heared your all... Nak PLAIN kannnn??

Stok plain memang sentiasa ada. Cuma kadang-kadang tu tak sempat nak restock jaaaa.. Jadi kalau nak kaler apa-apa just whatsapp, boleh CBG usahakan.  InsyaALLAH :)

Ini kaler yang palingggg terbaru di restock.

Masih panassss... 



RM 35 each ONLY :)


Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan = click.buy.go@gmail.com

Whatsapp ONLY = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!


Rabu, 8 April 2015

BLAUS :: More PRINTED Materials

Assalamualaikum semuaaaaa :)

Macam mana keadaan selepas seminggu GST? 

Hehehe.. dont wory, di CGB kami tidak mengenakan sebarang cas sebab we still new. Harga is maintain as usual je.

Dont wory ok :)

Untuk edisi kali ini, kami bawakan moreeeeee printed blaus.

Tak sangka ada banyak pulak permintaan. Blaus kali ini kami lebih sejuk and the best part is, tak perlu iron teruk or kalau tak iron pun tak per. Sebab kainnya sangat lembut dan tak mudah kedut.

Blau kasual ini sesuai di pakai untuk aktiviti leisure dihujung minggu, dan juga boleh di pakai untuk aktiviti formal seperti hari kerja atau untuk kenduri kendara.

Yes... sehelai baju yang pelbagai guna. 

Yang penting kena kreatif jeee.




Harga seperti dalam gambar

RM35 each.


Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan = click.buy.go@gmail.com

Whatsapp ONLY = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!



Selasa, 7 April 2015

Instant Shaws : For KIDS

Assalamualaikum semuaaaaa....

Untuk hari ini CBG nak kongsi INSTANT KIDS.

Yeayyy... banyakkkkkk ibu-ibu mithali yang beli tudung instant shawl ini request buat untuk saiz budak-budak. Senang katanya nak sarung dekat anak, tak perlu banyak pin :)

Sebenarnya ada banyak lagi jenis kain dan corak yang dikeluarkan, untuk hari ini kita cuci mata dulu dengan dua design yang terbaru.



for kids ini harga = RM25 each.


Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan = click.buy.go@gmail.com

Whatsapp ONLY = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!