Sabtu, 14 Februari 2015

Instant Shawl :: Never Get Bored With PLAIN :)

Assalamualaikum... 

Pelbagai pilihan lain warna plain. Never get bored kan? Kalau boleh nak semua tone kaler ada dalam almari, senang la skit nak pilih kan


Price :: RM35 each.


____________________________________________________________________


# Beli 2 helai ke atas postage FREE!! FREE!! FREE!! FREE!! FREE!!

Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan / nak belanja makan :) = click.buy.go@gmail.com

Whatsapp = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!

Khamis, 12 Februari 2015

Instant Shawl : SIMPLICITY


Fuhhhh... masih lagi bau kedai :)

Book your favourite now!





Price :: RM40 each


____________________________________________________________________


# Beli 2 helai ke atas postage FREE!! FREE!! FREE!! FREE!! FREE!!

Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan / nak belanja makan :) = click.buy.go@gmail.com

Whatsapp = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!


Isnin, 9 Februari 2015

Instant Shawl :: TEMPAHAN MENGIKUT WARNA KESUKAAN KINI DITERIMA *wink* *wink* *wink* *wink*


Bismillalah...

Semoga semua berada dalam keadaan yang sihat sejahtera. Walaupun mood Monday Blues yeeee.. hihihi... samalah kita #highfiveskit!

Masa mula-mula ada orang tanya terima tak tempahan, CBG rasa macam takut nak terima. Sebab risau nanti tak memenuhi kehendak customer dan juga mungkin takut nanti macam leceh la dan sebagainya.

Tapi bila dah makin ramai pulak yang bertanya, mula rasa macam; 'why not kan?'

Terima as a challenge!

Biasalah bila custome made mengikut tempahan, mestilah tekanan lebih tinggi nak deliver yang paling the best buat semua.

So now, CBG nak war-warkan kepada sesiapa yang berminat nak buat tempahan nak pakai sedondon, kebiasaanya untuk majlis kenduri la kan or mungkin nak bagi kawan-kawan supaya dapat boria sama-sama ke.. boleh tempah di CBG.

# Minimum order = 5 pcs

#Give us one week before event

Harga nanti kita runding naa.. :) bergantung kepada warna dan bilangan pcs


:)



Ahad, 8 Februari 2015

Instant Shawl :: Chiffon Materials - HOT COLORS :)


Salam hujung minggu buat semua :)

Kali nie nak update kaler-kaler yang; SETIAP KALI AMBIK MESTI HABIS.

Alhamdulillah... sebelum ini CBG susah nak teka taste buyers. Kadang-kadang nampak cantik pada mata CBG, tapi pada customers tak cantik pulak. huhuh.. susah la kan...

Setelah beberapa lama menjual and feedback dari customer, akhirnya dah boleh agak-agak warna-warna yang tengan 'in' sekarang :)

Warna hitam tu memang semua orang tau,itu warna yang palinggggggggggg cepat habis.

Alhamdulillah.

Lepas ini kalau ada yang berminat dengan kaler-kaler seperti di bawah, atau kaler yang masuk kategori 'dusty' 'masam' 'pale' haa.. boleh order cepat-cepat yee...


Plain chiffon = RM35 each



Yang di bawah ini adalah stok bagi instant chiffon bercorak. Stok ini masih available. Lepas nie buat sementara tak restock dah yang bercorak, sebab nak bagi laluan kepada materials baru. 

Insyaallah.. coming soooonn :)


Untuk corak ini RM40 each.


# Beli 2 helai ke atas postage FREE!! FREE!! FREE!! FREE!! FREE!!

Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan / nak belanja makan :) = click.buy.go@gmail.com

Whatsapp = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!