Khamis, 5 Februari 2015

INSTANT SHAWL PLAIN: Update Stock


Quick update untuk plain stok. Memang panasss sangat. Restock kaler apa pun mesti semua habis :)


This kaler memang available sekarang. Untuk kaler-kaler lain boleh check dekat entry di bawah yer.

No 4 and 5 = SOLD!

Harga macam biasa, RM35 each.

Ya.. still free postage is buy two pcs or more

:)

Rabu, 4 Februari 2015

INSTANT SHAWL :: Alternatif Cara Pemakaian


Ramai yang PM kami bertanyakan cara pemakaian yang sesuai untuk instant shawl ini.

Sebenarnya tiada cara khusus, terpulang kepada selera masing-masing. Ada setengah pelanggan kami menggayakan seperti gambar A. Hanya menggunakan anak tudung biasa.

Tetapi untuk nampak kelainan, boleh di gayakan menggunakan inner, seperti di gambar rajah B.

Dua-dua nampak cantik kan?

(A)                                (B)

Atau untuk nampak kemas lagi, boleh tarik bahagian yang flowy bawah dagu tu dan pinkan di bahagian sebelah kiri atau kanan. Seperti yang model pakai di bawah ini

(C)

Selamat Mencuba :)


# Beli 2 helai ke atas postage FREE!! FREE!! FREE!! FREE!! FREE!!

Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan / nak belanja makan :) = click.buy.go@gmail.com

Whatsapp = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!

Selasa, 3 Februari 2015

INSTANT SHAWL : LYCRA COTTON


Selamat bercuti semuaaaa :)

Seronok kan kalau hari cuti, dapat duduk di rumah sambil-sambil lepak dengan keluarga. Boleh masak-masak and tengok tv. Arghh.. best!!

Ok, dekat CBG ini pun best sebab ada STOCK BARU!!!!!!!!!!!!.

Yeay! Alhamdulillah.

Meterials: LYCRA COTTON.

Sejuk dan terletak. Boleh tengok contoh adik di bawah pakai. Sebenarnya walaupun budak yang pakai, tapi size yang sama gak untuk dewasa. Cara kita lilit je untuk bezakan labuh ke tak. Standard size. Sungguh MUDAH, MURAH dan paling penting CANTIK

:)


Sebenarnya stock akan masuk minggu depan. Insyaallah 9hb dah ada sebab kain baru je hantar kepada tailor. Sesiapa yang berminta nak buat tempahan awal, boleh refer kepada kod nombor pada gambar di bawah.

Bukan pe, biasanya bila dah ambik dari tailor nanti cepattttt je habis :)



RM40 each. 

Untuk booking bayar full yer, first come first serve :)

Untuk belian sehelai RM40 + RM 6 (postage)

Dua helai ____________________________

FREE POSTAGE :)

Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan :) = click.buy.go@gmail.com

Whatsaap = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!