Jumaat, 12 Jun 2015

Instant Shawl :: For Kids (YEAY!!)

Assalamualaikum semuaaa..

Alhamdulillah hari Jumaat datang lagi. Penghulu segala hari, hari yang penuh barakah.

Tinggal lebih kurang 6 hari sahaja lagi sebelum semua umat islam seluruh dunia menyambut Ramadhan. Dah habis ganti puasa ke semua? *krik.. *krik.. :)

###################################################



Ramai yang tanya ada tak instant untuk kids? maklumlah nak bagi macthing dengan anak kan. Kadang-kadang, anak-anak pun nak melaram sama dengan mak. Tengok mak pakai lawa, diorang pun nak jugak. Dah tu ada yang tak mau pakai bawal sebab tengok mak pakai shawl. 

Abih tu camner??

Jangan risau, CBG ada jawapannya. :)

Tak perlu ambil masa yang lama untuk pakaikan tudung pada anak. Diorang pun boleh je pakai sendiri. Mak hanya bantu untuk kemaskan sahaja. #Senang #Mudah #InstantShawl

Di CBG kami ada pelbagai pilihan material untuk #InstantShawlKids

Ada Chiffon, Cotton Lyrca dan Chiffon Crepe







#InstantShawlKids = RM25 each (exclude postage)

*Buy 2pcs and more, FREE POSTAGE!


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


untuk tempahan / pembelian / pertanyaan = click.buy.go@gmail.com

Whatsapp ONLY = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!


#jangan lupa follow kami di ig @click.buy.go


Tiada ulasan:

Catat Ulasan