Sabtu, 28 Februari 2015

Instant Shawl :: Mooooreeeee PLAIN COLOUR is BACK! (PART 2)

Assalamualaikum Wrmtlh. 

Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera dan bersiap sedia untuk cuci-cuci mata :)

Hehe.

Ok, dikesempatan hujung minggu nie CBG nak jawab beberapa soalan dari pembeli berkenaan cara-cara pembelian di sini. Kira ala-ala FAQ la kan :)

#Semua gambar yang ada dalam blog ini available ke?
- Yup. Tapi untuk makluman, CBG juga membuat penjualan secara offline. Jadi stok memang sekejap je ada dekat tangan. So base on sapa cepat dia dapat.

#Macam mana make sure stok tu ada atau kena preorder?
- Boleh WA kan gambar tudung dan CBG akan check stok. Once dah dapat feedback memang ada stok, baru customer buat payment. CBG akan hold stok 24j sahaja

#Boleh request color tak?
- Boleh, insyaallah CBG akan usahakan

Ok, nanti CBG akan update dari masa ke semasa :)

Seperti biasa boleh WA ke 012-5867281 untuk sebarang pertanyaan.

Tq

9                                                      10 
11                                                      12
13                                                      14
15                                                      16

HARGA: RM 35 each

...................................................................................................................................

# Beli 2 helai ke atas postage FREE!! FREE!! FREE!! FREE!! FREE!!

Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan / nak belanja makan :) = click.buy.go@gmail.com

Whatsapp = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan