Selasa, 3 Februari 2015

INSTANT SHAWL : LYCRA COTTON


Selamat bercuti semuaaaa :)

Seronok kan kalau hari cuti, dapat duduk di rumah sambil-sambil lepak dengan keluarga. Boleh masak-masak and tengok tv. Arghh.. best!!

Ok, dekat CBG ini pun best sebab ada STOCK BARU!!!!!!!!!!!!.

Yeay! Alhamdulillah.

Meterials: LYCRA COTTON.

Sejuk dan terletak. Boleh tengok contoh adik di bawah pakai. Sebenarnya walaupun budak yang pakai, tapi size yang sama gak untuk dewasa. Cara kita lilit je untuk bezakan labuh ke tak. Standard size. Sungguh MUDAH, MURAH dan paling penting CANTIK

:)


Sebenarnya stock akan masuk minggu depan. Insyaallah 9hb dah ada sebab kain baru je hantar kepada tailor. Sesiapa yang berminta nak buat tempahan awal, boleh refer kepada kod nombor pada gambar di bawah.

Bukan pe, biasanya bila dah ambik dari tailor nanti cepattttt je habis :)



RM40 each. 

Untuk booking bayar full yer, first come first serve :)

Untuk belian sehelai RM40 + RM 6 (postage)

Dua helai ____________________________

FREE POSTAGE :)

Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan :) = click.buy.go@gmail.com

Whatsaap = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan