Khamis, 18 Disember 2014

Instant Shawl - RAINBOW IN THE HOUSE Y'ALL


Alhamdulillah, bersyukur kerana masih lagi dapat mengemaskini CBG :)

Selamat hari khamis semuanyaaaaaa... Selamat hari Gaji. Hehe.. Itu yang penting kan..

Sambil-sambil buat online payment nak bayar semua bil-bil bulanan tu, meh sama-sama cuci mata and boleh buat payment terus pada mana-mana #instantshawl yang berkenan

:)


A) Rainbow = RM 30 each





## Beli 2 helai ke atas postage FREE!! FREE!! FREE!! FREE!! FREE!!
Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan / nak belanja makan :) = click.buy.go@gmail.com
Whatsaap = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!

Rabu, 17 Disember 2014

Instant Shawl - AVAILABLE STOCK UPDATE

Assalamualaikum semuaa..

Semoga semuanya berada dalam keadaan yang sihat sejahtera la nohh.. :)

Hari ni nak update stok baru yang dah ada. Boleh mencuci mata sambil membeli belah mana-mana yang berkenan
_____________________________________________________________________


A) Sequin = RM 35 each



B) Chiffon Corak = RM 35 each





C) Dual Tone = RM 45 each






Beli 2 helai ke atas postage FREE!! FREE!! FREE!! FREE!! FREE!!

Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan / nak belanja makan :) = click.buy.go@gmail.com


TERIMA KASIH IN ADVANCE!

Isnin, 15 Disember 2014

Instant Shawl - NEW DESIGN

Assalamualaikum dan Selamat BerMonday Blues :)

It's monday... it's monday... 

Let's back to business, this is new design will be coming sooonnnnnnn!!!


RM45 each

More colour will be update later on.

## Beli 2 helai ke atas postage FREE!! FREE!! FREE!! FREE!! FREE!!
Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan / nak belanja makan :) = click.buy.go@gmail.com
Whatsaap = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!