Rabu, 31 Disember 2014

Instant Shawl - NEW DESIGN (Glitter Materials)


Doa CBG sentiasa bersama sahabat-sahabat di diseluruh Malaysia yang sedang di timpa musibah. Semoga kita semua tabah dan bersatu dalam menghadapi dugaan ini.
____________________________________________________________________

Teruskan menghulur sumbangan kepada sahabat - sahabat yang memerlukan. Bagi orang - orang sekitar Pulau Pinang, boleh hulurkan bantuan di PERDA CITY MALL di BANDAR PERDA. Bangunan lama AEON PERDA.

Jom bersama - sama kita membantu!




(((((((((((((((((((((((((( - 0 - ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

CBG nak update instant shawl new design yang sama seperti sebelum ini, tetapi this time we bring glitter materials




warna lain yang ada dalam stok. Boleh pilih mana yang berkenan :)


Harga = RM45 each


## Beli 2 helai ke atas postage FREE!! FREE!! FREE!! FREE!! FREE!!

Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan / nak belanja makan :) = click.buy.go@gmail.com

Whatsaap = 012-5867281

TERIMA KASIH IN ADVANCE!


Selasa, 30 Disember 2014

#PrayForQZ8501


Moment of Silence

Deep condelenced to all the family and friend.

Al-Fatihah.



Selasa, 23 Disember 2014

Instant Shawl - NEW DESIGN (Plain Materials)


Alhamdulillah atas sokongan dan permintaan yang tidak putus-putus.

Sebab ramai yang tak sabar nak tengok macam mana rupa shawl ini untuk plain material. 

Here we goes. Cepat-cepat pilih yang favourite colour and buy :)





Harga = RM38 each


## Beli 2 helai ke atas postage FREE!! FREE!! FREE!! FREE!! FREE!!

Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan / nak belanja makan :) = click.buy.go@gmail.com

Whatsaap = 012-5867281

TERIMA KASIH IN ADVANCE!

Isnin, 22 Disember 2014

Instant Shawl - NEW DESIGN, BE THE FIRST!


Alhamdulillah di atas sambutan yang super hot. Syukur.

Hari ini CBG nak update design baruuu.. masih panas-panas. Baru semalam masuk stok :)

Contoh design yang di pakai oleh model adalah jenis kain glitter. Tapi yang ada sekarang adalah untuk stok kain plain sahaja. Untuk kain glitter insyaallah minggu ini akan masuk stok




Warna-warna lain yang available untuk kain glitter. Design sama seperti yang dipakai oleh model 

Harga = RM38 each


## Beli 2 helai ke atas postage FREE!! FREE!! FREE!! FREE!! FREE!!

Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan / nak belanja makan :) = click.buy.go@gmail.com

Whatsaap = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!

Khamis, 18 Disember 2014

Instant Shawl - RAINBOW IN THE HOUSE Y'ALL


Alhamdulillah, bersyukur kerana masih lagi dapat mengemaskini CBG :)

Selamat hari khamis semuanyaaaaaa... Selamat hari Gaji. Hehe.. Itu yang penting kan..

Sambil-sambil buat online payment nak bayar semua bil-bil bulanan tu, meh sama-sama cuci mata and boleh buat payment terus pada mana-mana #instantshawl yang berkenan

:)


A) Rainbow = RM 30 each





## Beli 2 helai ke atas postage FREE!! FREE!! FREE!! FREE!! FREE!!
Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan / nak belanja makan :) = click.buy.go@gmail.com
Whatsaap = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!

Rabu, 17 Disember 2014

Instant Shawl - AVAILABLE STOCK UPDATE

Assalamualaikum semuaa..

Semoga semuanya berada dalam keadaan yang sihat sejahtera la nohh.. :)

Hari ni nak update stok baru yang dah ada. Boleh mencuci mata sambil membeli belah mana-mana yang berkenan
_____________________________________________________________________


A) Sequin = RM 35 each



B) Chiffon Corak = RM 35 each





C) Dual Tone = RM 45 each






Beli 2 helai ke atas postage FREE!! FREE!! FREE!! FREE!! FREE!!

Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan / nak belanja makan :) = click.buy.go@gmail.com


TERIMA KASIH IN ADVANCE!

Isnin, 15 Disember 2014

Instant Shawl - NEW DESIGN

Assalamualaikum dan Selamat BerMonday Blues :)

It's monday... it's monday... 

Let's back to business, this is new design will be coming sooonnnnnnn!!!


RM45 each

More colour will be update later on.

## Beli 2 helai ke atas postage FREE!! FREE!! FREE!! FREE!! FREE!!
Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan / nak belanja makan :) = click.buy.go@gmail.com
Whatsaap = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!

Jumaat, 12 Disember 2014

KINI TRENDING!! - Instant Shawl, MUDAH, CEPAT, LAWA

Assalamualaikum semua.. Alhamdulillah now we're back.

Sory sebab sekejap hilang sekejap timbul T________T 

Sudah lama tiada produk baru, better senyap kan. Hehehe.. #bajetartissangat

Kali ini CBG membawakan produk baru. INSTANT SHAWL uolsss...

Sangat MUDAH untuk di pakai, CEPAT bersiap menjimatkan masa, dan pastinya sangat LAWA dipandang. Kemas jeeee

Cara pemakaian semudah A dan B je.. ngeeehhh...

A) Dual Tone = RM 45 each


B) Chiffon Corak = RM 35 each


C) Gorgeous Plain = RM 35 each 


D) Sweet Kids = RM20 each

#####################################

Postage pulak macam mana?????.

Hehe.. eh.. sama la kita, kalau nak beli apa-apa mesti check harga postage kann.. #kantoi.

Beli 2 helai ke atas postage FREE!! FREE!! FREE!! FREE!! FREE!!

Untuk tempahan / pembelian / pertanyaan / nak belanja makan :) = click.buy.go@gmail.com

Whatsaap = 012-5867281


TERIMA KASIH IN ADVANCE!