Selasa, 29 Oktober 2013

NEW! NEW! NEW! New Look! New Item! New Mood!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semuaaaaaaaaaaaaa :)

I'm too excited!!. Alhamdulillah setelah sekian lagi menghilang (lagi) heheheh.. akhirnya CBG akan kembali bersama beberapa barang terbaru untuk jualan.

Alhamdulillah jugak atas sokongan semua CBG masih kekal sehingga ke hari ini.

Semoga CBG akan terus sukses dalam perniaagaan dan akan bertambah maju di masa hadapan.

Kepada semua, stay tuned for our new item/product.

Bye.

:)


Sabtu, 3 Ogos 2013

BIG SIZE BROOCH

Assalamualaikum...

Di atas permintaan ramai, sebab diorang nak kan brooch yang besar sebab nak letak atas bahu, dan bagi yang nak belit-belit shawl pun nak bergaya sakan dengan brooch exclusive CBG nie.. makaaaaa kami persembahkan design baru dengan pilihan warna yang menarik.

Saiz lebih kurang duit syiling 50 sen yang lama. Dengan pelbagai pilihan warna, pastinya akan ada yang sesuai dipadankan dengan baju raya anda! :)

RM 4.00 each (without postage)

1, 2, 3

4,5,6

7,8,9

10,11,12

13,14,15

16,17,18

19,20,21

22,23,24

25,26,27

28,29,30

31,32,33

34,35,36

37,38,39

40,41,42

43,44,45

46,47,48

Selasa, 9 Julai 2013

Salam Ramadhan :)

source: iluvislam.com

Assalamualaikum kepada semua umat Islam di seluruh Malaysia. Selamat menyambut bulan yang penuh keberkatan, Bulan Ramadhan Al-Mubarak. Bulan yang penuh rahmat dan keampuan buat semua.

Marilah kita sama-sama merebut sebanyak-banyaknya ganjaran yang telah di janjikan oleh Allah S.W.T kepada kita agar dapat dijadikan madrasah untuk mentarbiah diri bagi 11 bulan lain yang akan datang. 

Insyaallah.


Khamis, 27 Jun 2013

Brooch is BACK!!! one tone color :)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :)

More colors and more choices is available now

RM 2.00 each
2 = RM 3.00

BK0020
Availability: 6 only

BK0020
Availability: 4 only

BK0020
Availability: 4 only

BK0020
Availability: 2 only

BK0020
Availability: 4 only

Seperti biasa jangan lupa isi order di sebelah kanan blog ini okayyy...

For further info jangan malu-malu email me @

click.buy.go@gmail.com

XOXO

Sabtu, 20 April 2013

Brooch Benang Bulu Kambing - 3rd Batch

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Syukur alhamdulillah di atas segala rezeki yang di beri kepada CBG :)

3rd batch is coming. With a new variety and more and more colours

RM 2.00 each
2 = RM 3.00

exclude postage :)

BK0011
Availability: 1 only

BK0012
Availability: 3 only

BK0013
Availability: 2 only

BK0014
Availability: SOLD OUT

BK0015
Availability: SOLD OUT

BK0016
Availability: 2 only (Dark Pink)

BK0017
Availability: SOLD OUT

BK0018
Availability: 2 only

BK0019 - Saiz kecil sedikit dari yang lain
Availability: 3 only (orange) + 2 only (purple) + 1 only (pink)

HK008
Availability: 1 only (orange) + 1 only (purple) + 2 red (SOLD OUT)

Jangan lupa isi borang pada sebelah kanan blog yer..

Untuk maklumat lanjut boleh drop me and email at click.buy.go@gmail.com

Thankssssss ya.


Rabu, 17 April 2013

Hair Clip - ALL SOLD!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera!

Seperti yang di janjikan pada entry sebelum ini, saya compilekan stock hair klip dalam satu entry yang berlainan.

Happy browsing! :)

HK001  - RM 2.00 each
2 = RM 3.00

HK002  - RM 2.00 each
2 = RM 3.00

HK003  - RM 2.00 each
2 = RM 3.00

HK004  - RM 2.00 each
2 = RM 3.00

HK005  - RM 2.00 each
2 = RM 3.00

HK006  - RM 2.00 each
2 = RM 3.00

HK007  - RM 2.00 each
2 = RM 3.00

Happy Shooping :) Jangan lupa fill up borang pesanan di bahagian kanan blog :)

Jika anda inginkan maklumat lanjut berkaitan any product dalam CBG nie, jangan lupa drop an email

click.buy.go@gmail.com

Thanks ya!

:)

Selasa, 16 April 2013

Brooch Benang Bulu Kambing - 2nd Batch

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera!

Alhamdulillah... CBG sudah re-stock lagi Brooch Benang Kait ini. Permintaan sangat menggalakkan.

Jika berminat untuk membeli secara borong, boleh email terus ke

click.buy.go@gmail.com

Saya akan reply terma dan syarat yang berkaitan :)

 BRK008 - RM 2.00 each
2 = RM 3.00
Availability: 9 only

BRK009 - RM 2.00 each
2 = RM 3.00
Availability: 4 only

BRK0010 - RM 1.80 each 
*Untuk makluman, size bagi kod ini sedikit kecil. Boleh digunakan sebagai anak pin tudung. Hanya ada 4 pilihan warna
Availability: SOLD OUT


Bagi memudahkan our customer, CBG sudah asingkan Hair Clip dan Brooch dalam entry yang berlainan. Kod juga berbeza. Senang skit nak buat pilihan :)

Status stock bagi bacth pertama telah pun di kemaskini. Boleh semak pada entry yang lepas untuk lihat lebih pilihan warna.

Jika berminat, jangan lupa isi borang permohonan di bahagian sebelah kanan blog dan saya akan reply dalam masa 24 jam untuk maklumat pembayaran.

Terima kasih :)

Khamis, 4 April 2013

Brooch Benang Bulu Kambing

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera! :)

Parlimen dah bubar, so mesti semua orang dah tak sabar nak mengundi kan? heheeh.. walaubagaimana pun, life must goes on. Begitu juga dengan CBG. Alhamdulillah sambutan sangat baik sejak kebelakangan ini. 

Our now item is Brooch and Hair Clip/Shawl Clip

Boleh pilih nak jadikan hair clip or shawl clip. Dua-dua cantik jika digayakan.

BK001 - RM 3.50 each
2 = RM 6.00
*saiz bagi kod ini lebih besar sedikit dari kod yang lain. Harap maklum

BK002 - RM 2.00 each
2 = RM 3.00
SOLD!

BK003 - RM 2.00 each
2 = RM 3.00
ONLY 2 LEFT!

BK004 - RM 2.00 each
2 = RM 3.00
ONLY 2 LEFT!

BK005 - RM 2.00 each
2 = RM 3.00
ONLY 2 LEFT!

BK006 - RM 2.00 each
2 = RM 3.00
ONLY 2 LEFT!

BK007 - RM 2.00 each
2 = RM 3.00
SOLD OUT!

More colours will be update soon. Buat sementara ini, warna-warna di atas adalah ready stock.

Jangan lupa isi borang pesanan di bahagian sebelah kanan blog ini. CBG akan reply dalam masa 24 jam untuk maklumat pembayaran. 

Happy shooping everyone

XOXO